Skip to main content

Proef in het denkbeeldige park dat er al echt ligt: Stadspark-West, de groene long tussen Delfshaven en 16-hoven!

Gedurende de maand juni kan je in het Museumpark en in de traverse Stadspark West tegen komen. Dit jaar besteed de architectuur manifestatie R.A.M. aandacht aan de tuinen van de stad en en de rol van mensen in ecosystemen. Wij laten een glimp van ons onderzoek zien in de expositie in de Traverse en DaF architecten ontwierp de Overbrug die na afloop hopelijk een plek krijgt in Stadspark West om de volkstuinen beter met de omgeving te verbinden.

www.rotterdamarchitectuurmaand.nl

Houten brug in landschap
Datum
1-30 juni elke dag gratis te bezoeken
Waar
Expositie Tuin van de Stad, Traverse EMC entree Museumpark
En
Museumpark, Overbrug, ontwerp van DaF architecten
Prijs
Gratis