Skip to main content
Wandelende mensen in het bos

Het is een schrikkeljaar en dus bereikt de zon de kreeftskeerkring op 20 juni om 20:51 en dan begint de zomer. We luiden de zomer in met een lange wandeling kronkelend door Stadspark West, het fictieve park dat er echt ligt. Vogelgezang begeleidt ons in het late avondlicht, we genieten van verschillende volkstuinparken en beleven de zonsondergang om 22:05. De wandeling gaat ook over ongebaande paden; trek goede schoenen of laarzen aan en neem wat lekkers en wat te drinken mee. We lopen ook bij regen en na afloop proosten we op de zomer, misschien wel bij een vuurtje. Vtv Blijdorp bestaan dit jaar 90 jaar, dat vieren we met een mooi programma, dus kijk op de site: vtvblijdorp.nl

Aanloop
20:30
Vertrek
20:45
Locatie
VTV Blijdorp, entree volkstuinen Zestienhovensekade 555
Prijs
gratis of een donatie aan Stadspark West
Duur
ca. 3 uur, we lopen ook bij regen (afhaken mag)